מקים חברה או תאגיד אחר ? מחפש עורך דין אשר ילווה אותך החל מהקמת התאגיד, עריכת הסכמים וחוזים וטיפול בעניינים שוטפים ? מחפש עורך דין לטיפול בתביעות כספיות שונות של עסקיך ו/או כנגד עסקיך ? מחפש עורך דין בתחום של משפט מסחרי אשר יסייע לך בגביית כספי חייבים וניהול הליכי הוצאה לפועל ?
בפורטל משפטי זה תוכל לאתר מספר רב של עורכי דין העוסק בתחום של משפט מסחרי.
תחום זה כולל בתוכו נושאים משפטיים רבים להם נזקקים בעלי עסקים, החל מליווי שוטף בתחום המסחרי (הסכמים, מכרזים, זכיינויות, יזמויות, שותפויות) וכלה בליטיגציה (ייצוג) משפטי בבתי המשפט, בערכאות השיפוטיות השונות.
מדובר במערכת יחסים אישית ומיוחדת, ארוכת טווח, הנרקמת במשך שנים. העבודה השוטפת בניהול עסק עם עורכי דין בתחום של משפט מסחרי, מחייבת בחירה מושכלת של משרד עורכי דין. לכן, אנו בטרם בחירת עורך דין מסחרי, אנו ממליצים לכם לפנות ולהתרשם ממספר עורכי דין.
להלן רשימה מכובדת של משרדי עורכי דין מסחריים העומדים לרשותכם בכל עת. פנו אליהם כבר עתה, להתרשמות ותיאום פגישה, ללא התחייבות.
תחומי עיסוק: סטארט אפ
תחומי עיסוק: חוזים,בוררות במשפחה,בוררות בעבודה,גישור משפחה,גישור בעבודה
תחומי עיסוק: ירושה,צוואה,חוזה מקרקעין,הוצל"פ,הונאה ומרמה,חוזים,גרפולוגיה משפטית
תחומי עיסוק: תאונות,פשיטת רגל,דיני מכרזים,עתירה מנהלית,רשויות מקומיות
תחומי עיסוק: זכויות יוצרים,דיני חברות,הסכם מייסדים,הסכם סודיות,הקמת חברה,זיכרון דברים,חוזה מסחרי,חוזים,חוזים בינלאומיים,יזמות עסקית,סטארט אפ,עסקאות בחול,עריכת חוזים,הסכמים מקוונים,מסחר אלקטרוני,פרטיות באינטרנט,תקנון אתר
תחומי עיסוק: דיני חברות,הרמת מסך,חוזים,פירוק חברות
תחומי עיסוק: ירושה,צוואה,עסקאות פינוי בינוי,תמ"א 38
תחומי עיסוק: דיני חברות,הרמת מסך,פירוק חברות,תביעות כספיות
תחומי עיסוק: הסכם הפצה,הסכם סודיות,הקמת חברה,חוזים בינלאומיים,עסקאות טכנולוגיה
תחומי עיסוק: חוזים,ניהול נכסים,ליטיגציה
תחומי עיסוק: הסדר חובות,פשיטת רגל,הלוואות,פירוק חברות,תביעות כספיות
תקנון חברה מהווה את מסמך ההתאגדות של החברה, אשר מכונן את החברה, קובע את כלליה הבסיסיים, וכן מסדיר את הזכויות והחובות שבין החברה לבעלי המניות ובין בעלי המניות לבין עצמם.
חוזה שותפות הינו חוזה שנכרת בין יזמים שהחליטו להקים יחדיו עסק משותף. חוזה שותפות מסדיר את היחסים בין היזמים, את הזכויות ואת החובות של כל אחד מהם. כל המידע על חוזה שותפות.
בעבר ניתן היה לצרף להצעה במכרז אישור קיום ביטוחים מסוייג ועדיין לטעון (בנסיבות מסויימות) לכשרות ההצעה. הפסיקה המנחה הנוכחית קובעת כי יש לפסול הצעות שכאלו