שלום רב.
ראשית הירגעי והתרווחי כי לא ניתן להוציאך מביתך בו התגוררת 20 שנה במסגרת נישואייך באמצעות הודעת פינוי וזכותך לתבוע סעד הצהרתי לזכויות בדירה וכל צו או סעד אחר.
לא ברור משאלתך האם ההורים (הבעלים הרשומים בדירה) בחיים ואם אינם בחיים האם נרשמה צוואה או נתבקש הליך ירושה.
בהנחה שהוריו בין החיים אנו נכנסים לתחום משפטי של "המתנה" (הדירה או שאינה הדירה) לה גישות שונות ודוקטרינות המחייבות בדיקה וסווג "המתנה" (העובדה כי את משלמת משכנתא, גרה בדירה 20 שנים, מתחזקת ומחזיקה בפועל את הדירה פועלת בעניין זה לטובתך).
בהנחה שההורים אינם בחיים הנושא מחייב התייחסות נוספת בנושא צוואה או ירושה על פי דין.
לעניין המזונות - אחריות הורית משותפת ("הורות משותפת") הנה ביטוי הצהרתי. נושא המזונות נגזר מזמני השהות בפועל ומפערי ההשתכרות בין הצדדים לרבות צורכי הקטין.
מקווה שסייעתי.
בהצלחה.
לתיאום פגישת ייעוץ ניתן לפנות לעו"ד אביב סטרול בפרטי 054-5407233
"המשרד מציע פתרונות משפטיים ברמה גבוהה, תוך התאמה מלאה לצרכיו של הלקוח ובהתאם לנסיבות המקרה..."
מתמחה במשפט אזרחי ומסחרי, חוזים, תביעות כספיות, עסקים וחברות, ייעוץ משפטי ליזמים וסטארטאפים, דיני אינטרנט, צוואות וירושות.
"אני מאמינה כי יש להתחיל טיפול בתיק משפטי בתחום דיני המשפחה על ידי למידה ובניית אסטרטגיה שמתאימה לאותו לקוח ולאותו מקרה"
משרד עורכת הדין ריקי אופק מציע שירותי משרד בתחומים של -פשיטות רגל ייצוג חייבים,פירוקי חברות,דיני משפחה ודיני עיזבונות.
"מתמחה בדיני משפחה בכלל ובהליכי גירושין בפרט. מוזמנים לשוחח עימי לקבלת האסטרטגיה המשפטית הנכונה עבורכם...".