בפנסיה יש הוראות לקצבת שארים או לנהנים. אם אחד הצדדים הלך לעולמו התשובה אינה חד משמעית מאחר ויש פסיקה לכאן או לכאן. קרן הפנסיה תנסה להתנער מחיובי הפנסיה למי שאינו מוגדר עוד בן זוג או לילד מעיל גיל 18 שנים אבל בהחלט ניתן לחייב את קרן הפנסיה להמשיך לשלם מכוח הסכם ההתקשרות גם לתקופה נוספת מוגבלת אך חשוב שהנהנה יהיה רשום בקרן פנסיה כשאר מכוח קצבת השארים.
"המשרד מציע פתרונות משפטיים ברמה גבוהה, תוך התאמה מלאה לצרכיו של הלקוח ובהתאם לנסיבות המקרה..."
"ניסיון עשיר בטיפול וייצוג בתחום דיני המשפחה והגירושין, ברגישות ובמקצועיות חסרת פשרות..."
"אני מאמינה כי יש להתחיל טיפול בתיק משפטי בתחום דיני המשפחה על ידי למידה ובניית אסטרטגיה שמתאימה לאותו לקוח ולאותו מקרה"
"מתמחה בתחום הגירושין והגישור, ועוסק בין היתר בתיקים בעלי מורכבות משפטית גבוהה, בסבלנות רבה, זמינות ושקיפות מלאה בכל צעד וצעד בדרך..."
מתמחה במשפט אזרחי ומסחרי, חוזים, תביעות כספיות, עסקים וחברות, ייעוץ משפטי ליזמים וסטארטאפים, דיני אינטרנט, צוואות וירושות.
עו"ד אמיר שי המתמחה בהליכי משמורת משותפת, בסקירה מרתקת על הקונפליקט המתעורר עקב משמורת במשפחות בהם ההורים אינם מסתדרים ביניהם.
