מכשיר הינשוף אינו בודק משקאות אלא רכיבים מסויימים, הנמצאים כמעט רק באלכוהול. פירוש הדבר הוא שכן, ייתכן והוא יראה שהנבדק שתה אלכוהול, למרות שלא היה כך בפועל.
יתרה מזאת, במאכלים רבים (בעיקר במסעדות) נעשה שימוש ביין או במשקאות אלכוהולים אחרים כחלק ממרכיבי מנה. ייתכן שהסועד לא היה מודע לכך ואף ייתכן שלא שיער שהדבר ישפיע על הינשוף, אך כבר קרו דברים מעולם.
כמו כן, קיימות תרופות מסויימות, אשר ברכיביהן ישנם חומרים, אשר עלולים להשפיע על הינשוף. לכן הנבדק נשאל, בין היתר, אם צרך תרופות ואילו.
ולשאלתך האחרונה- למרות שאמורים להחליף פיה ואף צינורית, ייתכן והמכשיר "זוהם" ע"י נבדקים קודמים והוא איננו מכויל כראוי. יחד עם זאת, ביהמ"ש כבר בחן את הנושא וקבע, כי בעניין זה המכשיר נחשב לאמין, ונדרשת רשלנות מאוד גבוהה על מנת "להפיל" את אמינותו בסוגיה זו.
"בכל תיק שבטיפולי בתחום המשפט הפלילי והתעבורה, אני עושה כל שביכולתי לייצג את לקוחותיי נאמנה. אני רואה בייצוג, עוד בשלב המקדמי בתיק, כגון בחקירה משטרתית, חשיבות רבה העשויה לצמצם נזקים"
"תחום דיני התעבורה בדמי ובנפשי. אני משתדל להעניק טיפול אישי, מעמיק ומקצועי לכל לקוח ולקוח. הדבר ניכר בפריצות הדרך להן גרמתי בסוגיות מרכזיות בתחום ..."
ייצוג נאשמים בערכאות השונות עקב עבירות תעבורה