שלום רב,
פנית לפורום לשאלות כלליות ולכן אענה בכלליות מבלי לנתח את פרטי המקרה שלכם, שכן זה דורש להגיע לפגישת ייעוץ מסודרת.
ככלל, רק ביהמ"ש העליון יכול להפוך החלטה של עצמו, אך מאחר והמדובר בגלגול שלישי וערכאת ערעור שני, אין אני רואה היכן זה קורה.
מניח שתשובה דומה קבלת מעו"ד שנטש אותך לטענתך.
אגב, בהליך פלילי, ביהמ"ש העליון, בעילות מסויימות ונסיבות חריגות יכול לקבוע משפט חוזר, אך בעניינך המדובר בהליך אזרחי.
בהצלחה,
עו"ד איתן אמירי,
משרד עו"ד, משה פרץ ושות'
"משרדי מעניק ייעוץ וייצוג בנושאים שונים בקניין רוחני, מול גופים ורשויות שונות, בארץ ובחו"ל, תוך הקפדה על ידע ומקצועיות ..."
"משרד בוטיק חדשני ומקצועי המקפיד על שירות אישי והדוק. התמחות בדיני אינטרנט, טכנולוגיה, היי-טק, מחשבים וקניין רוחני מגוון... "
"לוחמת על זכויות לקוחותיי ללא פשרות, כאשר לנגד עיני כל העת טובתם האישית בלבד..."
"על מנת לספק ללקוחותיי את השירות הטוב ביותר, מקפיד על לימוד מקיף ורחב אודות עסקיהם"
"המכנה המשותף של לקוחותינו הוא פעילות מסחרית, עסקית ו/או משפטית בתחום הקניין הרוחני או סחר בינלאומי..."
