סגור

מצא עורך דין :

קטגוריה
תחום עיסוק
בחר איזור
בחר עיר

שאלו עו"ד על עורכי דין(2,471)

שאל בפורום עורכי דין

מענה משפטי מקצועי ומהיר, קבלו תשובות בדוא”ל ללא עיכוב

גולש/ת יקר/ה,
פורום זה אינו מנוהל על ידי עורך דין – ולכן המענה יכול להתעכב מעט.


הנהלת האתר עושה את המירב לאתר עורך דין בתחום שישיב על שאלתך בהקדם.
עמכם הסליחה. מוזמנים לבדוק שנית בימים הקרובים

אם הינך עורך דין בתחום ומעוניין בניהול הפורום – פנה עוד עכשיו בטלפון 03-6006646
או באמצעות טופס יצירת קשר ונשמח לעמוד לשירותך בהקדם

מנהל פורום עורכי דין

משה זוהר
איזור: מרכז
פקס:
טלפון: הצג טלפון

"מתמחה בליטיגציה אזרחית-מסחרית וייצוג בתביעות חוזים, נזיקין, בנקאות, חברות והוצאה לפועל...."

21/11/2019 17:41 ישראל כתיבת שם עמותה באתר ללא ידיעתה
היי רוצה להתייעץ.
יש לי אתר שמגייס תרומות לעמותות, שאליו נכנסים תורמים שמעוניינים לתרום לעמותות שונות לפי תחומי עניין שהם מתחברים אליו.

האם אני יכול להכניס באופן ידני שמות של עמותות ותחומי עניין שלהם לאתר שלי מבלי לשאול את בעלי העמותה. ואז כשיבוא תורם שירצה לתרום לעמותה ההיא אנחנו נפנה לעמותה ונציע לה להתחבר לאתר ולקבל את התרומה.

האם יש כאן משהו לא חוקי?

שלום רב,

על פניו, אם הבנתי את שאלתך נכון, בטרם שימוש בשם של עמותה באתר שלך, רצוי לבקש את רשות העמותה ולייתר את הצורך מתאונה משפטית אפשרית, ככל שהדבר לא יראה בעין יפה ע"י אחת העמותות אותם פרסמתם. אני מניח שאתה, כמתווך, גוזר קופון ו/או מצפה לכך, וגם עניין זה דורש הסכמה מוקדמת ולא בדיעבד, וזאת על אף העבודה שכל עמותה תשמח לקבל כספים עבור פעילותה כל שהמדובר בכספים כשרים מגורמים כשרים.

שורה תחתונה, מבלי להתייחס לשאלת החוקיות של מעשיך בלבד, מציע לך לפנות ולקבל רשות בכתב מכל עמותה אותה אתה מתכוון לפרסם ולהשתמש בשמה.

בהצלחה!
עו"ד איתן אמירי,
משה פרץ ושות', משרד עו"ד

עורכי דין מובילים בפורום עורכי דין

עו"ד רן שפירא
עו"ד רן שפירא

"אמינות ומהימנות, יושרה, מקצועיות ומאבק בשיתוף פעולה מלא ושקוף עם לקוחותינו, הינם כללי ברזל של משרדנו..."

עו"ד רפאל אלמוג
עו"ד רפאל אלמוג

"בכל יום ביומו, אני נלחם את מלחמתו של האזרח הפשוט כנגד תאגידי הביטוח והגופים הרפואיים הגדולים. המפתח להצלחה שלי - מאבק עיקש ללא פשרות, יושרה והגינות..."

עו"ד לירון פרמינגר

"על מנת לספק ללקוחותיי את השירות הטוב ביותר, מקפיד על לימוד מקיף ורחב אודות עסקיהם"

עו"פ גד בנט

"עריכת פטנט בצורה מקצועית, דורשת הבנה טכנית מקצועית ומעמיקה, לא פחות מחשיבה עסקית..."

עו"ד סיון שטינברג פליישר
עו"ד סיון שטינברג- פליישר

"לוחמת על זכויות לקוחותיי ללא פשרות, כאשר לנגד עיני כל העת טובתם האישית בלבד..."