שלום רב,
על פניו, אם הבנתי את שאלתך נכון, בטרם שימוש בשם של עמותה באתר שלך, רצוי לבקש את רשות העמותה ולייתר את הצורך מתאונה משפטית אפשרית, ככל שהדבר לא יראה בעין יפה ע"י אחת העמותות אותם פרסמתם. אני מניח שאתה, כמתווך, גוזר קופון ו/או מצפה לכך, וגם עניין זה דורש הסכמה מוקדמת ולא בדיעבד, וזאת על אף העבודה שכל עמותה תשמח לקבל כספים עבור פעילותה כל שהמדובר בכספים כשרים מגורמים כשרים.
שורה תחתונה, מבלי להתייחס לשאלת החוקיות של מעשיך בלבד, מציע לך לפנות ולקבל רשות בכתב מכל עמותה אותה אתה מתכוון לפרסם ולהשתמש בשמה.
בהצלחה!
עו"ד איתן אמירי,
משה פרץ ושות', משרד עו"ד
משרד עורכת הדין ריקי אופק מציע שירותי משרד בתחומים של -פשיטות רגל ייצוג חייבים,פירוקי חברות,דיני משפחה ודיני עיזבונות.
"משרדי מעניק ייעוץ וייצוג בנושאים שונים בקניין רוחני, מול גופים ורשויות שונות, בארץ ובחו"ל, תוך הקפדה על ידע ומקצועיות ..."
מתמחה במשפט אזרחי ומסחרי, חוזים, תביעות כספיות, עסקים וחברות, ייעוץ משפטי ליזמים וסטארטאפים, דיני אינטרנט, צוואות וירושות.
"אמינות ומהימנות, יושרה, מקצועיות ומאבק בשיתוף פעולה מלא ושקוף עם לקוחותינו, הינם כללי ברזל של משרדנו..."
"על מנת לספק ללקוחותיי את השירות הטוב ביותר, מקפיד על לימוד מקיף ורחב אודות עסקיהם"
