שלום יערה,
את יכולה לערב את הרשות המקומית והמחלקה הרלוונטית בכדי שייסיעו לך. בנוסף, לבקש מעו"ד לנסח מכתב למנכ"ל העמותה בכדי שגם הוא יפעל בנושא וגם למשכיר של הנכס.. כל הפעולות האלו יחדיו אולי יסייעו להרגעת המצב והתחשבות כלפייך. בקשר לעץ הלימונים, פשוט תקטפי את הלימונים בעצמך לפניהן ואל תותירי אותם על העץ.
"נשמח לספק לכם שירותי ייצוג מקצועיים ולהשיג את התוצאות הטובות ביותר תוך דגש על שירות מסור ומקצועי..."
"על מנת לספק ללקוחותיי את השירות הטוב ביותר, מקפיד על לימוד מקיף ורחב אודות עסקיהם"
"המכנה המשותף של לקוחותינו הוא פעילות מסחרית, עסקית ו/או משפטית בתחום הקניין הרוחני או סחר בינלאומי..."
"משרד בוטיק חדשני ומקצועי המקפיד על שירות אישי והדוק. התמחות בדיני אינטרנט, טכנולוגיה, היי-טק, מחשבים וקניין רוחני מגוון... "
מתמחה במשפט אזרחי ומסחרי, חוזים, תביעות כספיות, עסקים וחברות, ייעוץ משפטי ליזמים וסטארטאפים, דיני אינטרנט, צוואות וירושות.
