יפעת שלום,
בסעיף 14 לחוק השכירות והשאילה, תשל"א-1971, קבועות הוראות למועד התשלום ומקומו, אמנם הסעיף קובע כי השוכר ישלם בראשית כל תקופה, אולם ניתן להתנות על הוראות סעיף זה. על כל פנים, בנוסף להוראות החוק הנ"ל, כך נהוג לפעול. מומלץ להתייעץ עם ייעוץ משפטי על מנת להבין היטב את הסוגיה.
בברכה,
משה זוהר, עו"ד
חשוב להדגיש כי התשובה הנ"ל איננה מהווה ייעוץ משפטי ו/או לתחליף לייעוץ ושירות משפטי, הרי התשובה היא כללית לשאלה כללית.
"נשמח לספק לכם שירותי ייצוג מקצועיים ולהשיג את התוצאות הטובות ביותר תוך דגש על שירות מסור ומקצועי..."
"משרדי מעניק ייעוץ וייצוג בנושאים שונים בקניין רוחני, מול גופים ורשויות שונות, בארץ ובחו"ל, תוך הקפדה על ידע ומקצועיות ..."
"על מנת לספק ללקוחותיי את השירות הטוב ביותר, מקפיד על לימוד מקיף ורחב אודות עסקיהם"
"בכל יום ביומו, אני נלחם את מלחמתו של האזרח הפשוט כנגד תאגידי הביטוח והגופים הרפואיים הגדולים. המפתח להצלחה שלי - מאבק עיקש ללא פשרות, יושרה והגינות..."
"משרד בוטיק חדשני ומקצועי המקפיד על שירות אישי והדוק. התמחות בדיני אינטרנט, טכנולוגיה, היי-טק, מחשבים וקניין רוחני מגוון... "
