כפי שציינת בשאלתך, אכן על מנת לגבש את יסודות עבירת הסחיטה באיומים יש צורך בהוכחת איום שהופנה לאדם על מנת להניע אותו לעשות או להימנע מלעשות מעשה. לעומת זאת, בכתב הגנה המוגש במסגרת תביעה אזרחית, ניתן להשתמש בביטויים מסוימים אך לא במובן הפלילי של המילה. כך כאשר הנתבע כותב בכתב הגנתו כי נסחט, כמובן שאין חובה כי העבודות שתיאר יחפפו את העבודות היכולות להקים בהכרח את עבירת הסחיטה אלא הדבר נועד בדר"כ בכדי "לנפח" את כתב ההגנה.
"בכל תיק שבטיפולי בתחום המשפט הפלילי והתעבורה, אני עושה כל שביכולתי לייצג את לקוחותיי נאמנה. אני רואה בייצוג, עוד בשלב המקדמי בתיק, כגון בחקירה משטרתית, חשיבות רבה העשויה לצמצם נזקים"
"תחום דיני התעבורה בדמי ובנפשי. אני משתדל להעניק טיפול אישי, מעמיק ומקצועי לכל לקוח ולקוח. הדבר ניכר בפריצות הדרך להן גרמתי בסוגיות מרכזיות בתחום ..."
"גרפולוגית משפטית מוסמכת מטעם האגודה הישראלית לגרפולוגיה המשמשת כעדה מטעם בית המשפט..."
"ניסיון כביר בייצוג מול מוסדות רשת המיסים והחקירה, בכל הערכאות השיפוטיות, בין השאר בעבירות צווארון לבן, מס וכלכליות ..."
בחור צעיר הוחזק במעצר והואשם בייבוא סם מסוכן מהודו ובהחזקת סמים שלא לצריכה עצמית. עיינו בתיק לדוגמה שנוהל עלי ידי עוה"ד, מנהל פורום משפט פלילי באתר.