אם הינכם עומדים להקים שותפות, חשוב לקבל ייעוץ משפטי מטעמם של עורכי דין המטפלים בהליכי הקמת שותפות. אנשי המקצוע המופיעים בתחתית העמוד יסבירו לכם את ההיבטים החוקיים של ההליך, ויסייעו בכתיבת חוזה שותפות תקין ומפורט. מטרתה של התאגדות עסקית המתבססת על שותפות, הינה ליצור חיבור חוקי בין מספר צדדים למטרות עסקיות ורווחיות, וקיימות בחוק הוראות פקודת שותפות מוסדרות הקובעות את אופן התנהלותה.
יש לציין כי אין זה מומלץ להקים שותפות ללא חוזה מוגדר וברור, המפרט את זכויותיהם וחובותיהם של כל השותפים. החוזה מגדיר את מידת השותפות של כל צד וכיצד מידה זו תבוא לידי ביטוי ברווחים, בהון ובסמכות לקבלת החלטות בחברה. כמו כן, הסכם שותפות מפרט את אופן פירוקה ואת אופן חלוקת חובותיה במקרה של פשיטת רגל. הינכם מוזמנים ליצור קשר עם עורכי דין המטפלים בהליכי הקמת שותפות המופיעים ברשימה שלהלן. מדובר באנשי מקצוע המתמחים בתחום, ואשר יש בידם היכולות והכלים הנדרשים לביצוע מוצלח של הליכים סבוכים ורגישים אלו.
תחומי עיסוק: ירושה,עיזבון,צוואה,הקמת חברה,הקמת שותפות
תחומי עיסוק: הסכם מייסדים,הסכם סודיות,הקמת חברה,הקמת שותפות,סטארט אפ
תחומי עיסוק: הסכם גירושין,הסכם ממון,ירושה,פיצויי פיטורין,בתים משותפים,הסכם שכירות,גביית חובות,הסדר חובות,הקפאת הליכים,גניבת עין,סימן מסחר,ביטול חוזה,דיני חברות,דיני צרכנות,הלוואות,הסכם הפצה,הסכם מייסדים,הסכם סודיות,הסכמי תיווך,הקמת חברה,הקמת שותפות,הרמת מסך,חוזה מסחרי,חוזה עסקי,חוזה שותפות,חוזים,חוזים בינלאומיים,ייבוא ויצוא,יזמות עסקית,מיזוגים ורכישות,עריכת חוזים,פירוק חברות,רכישת חברות,תביעות כספיות,תקנון חברה,כתב הגנה,כתב תביעה,סדר דין מהיר,תביעות קטנות,תביעת פיצויים,הסכמים מקוונים,מסחר אלקטרוני,תקנון אתר