בייביסיטר זו עבודה אשר נכללת תחת ההגדרה של עובד משק בית.
הביטוח הלאומי רשאי לנקוט בגביה של החוב בדמי הביטוח ובנוסף, אם מתרחש מקרה בו העובד נפגע בעבודה רשאי הביטוח הלאומי לגבות ממך כספים על הקצבה המשולמת לו.
הביטוח הלאומי רשאי לדרוש את הסכומים עם ריבית והצמדה כמו כל חוב לביטוח הלאומי. יחד עם זאת, בנסיבות בהן מתקיימות טעויות כנות, ניתן לפנות למחלקה הרלוונטית בביטוח הלאומי לצורך בחינת אפשרות להקלה בתשלומים. לצורך כך, מומלץ להסתייע בעורך דין אשר יכין לך מכתב מסודר (אפשר גם בצירוף תצהיר) ובו פירוט העובדות והסיבה לאיחור.
בברכה,
כרמי בוסתנאי, עו"ד
"תכנון האסטרטגיה המשפטית עוד בשלבים הראשונים של התיק, מסייע לי בהשגת תוצאות איכותיות עבור לקוחותיי..."
"דגש רב על השקט הנפשי והסוציאלי של כל לקוח ותיאום ציפיות מראש... "
"לוחמת על זכויות לקוחותיי ללא פשרות, כאשר לנגד עיני כל העת טובתם האישית בלבד..."
"נגרם לך נזק עקב רשלנות רפואית ? משרדי דוגל ביחס אישי ומעניק שירותים משפטיים בתחומים הנזיקין והביטוח..."
"בכל יום ביומו, אני נלחם את מלחמתו של האזרח הפשוט כנגד תאגידי הביטוח והגופים הרפואיים הגדולים. המפתח להצלחה שלי - מאבק עיקש ללא פשרות, יושרה והגינות..."
