המשמעות של רישום בטאבו היא הצהרתית וכן לעניין התיישנות במקרקעין. הרישום הינו רצוי כדי שידעו מהם מהות הזכויות בנכס(חכירה, בעלות וכיוצ"ב), אם מדובר ברישום של בית משותף בטאבו העלויות הן גבוהות, אם מדובר בעלויות של רישום זכויות בדירה הרשומה כבר בטאבו ורק במסגרת מכירתה מבקשים לרשום את העברת הזכויות העלויות הן כמה מאות שקלים. הקשר בין המנהל לטאבו הוא כי רוב הקרקעות במדינה הן בבעלות מנהל מקרקעי ישראל שנרשם בטאבו כבעלים ורוכשי הדירות נרשמים כחוכרים ובמקרים מסויימים לשם העברת זכויות נדרשת הסכמת מינהל מקרקעי ישראל(בעיקר בבניה לא רוויה).
מייסדת ושותפה בחברת עו"ד דרדיק פלם מימן ומתמחה בתחום המקרקעין, על ענפיו. בעלת ניסיון רב בכל הנוגע לבתים משתפים, לרבות בייצוג בתביעות שעניינן נציגות בית משותף, בעלות, שימוש וכו' ומשמשת כמייצגת מטעם האגודה לתרבות הדיור.
מתמחה במשפט אזרחי ומסחרי, חוזים, תביעות כספיות, עסקים וחברות, ייעוץ משפטי ליזמים וסטארטאפים, דיני אינטרנט, צוואות וירושות.
שותף מייסד במשרד גרופל-כהן, עורכי דין, משרד בוטיק בעל ניסיון רב בדיני מקרקעין, משפט מסחרי, צוואות וירושות וליטיגציה אזרחית ומסחרית.
"משרד מ.חיימוב מתמחים בתחום המקרקעין הכולל עסקאות מכר ורכישה, מיסוי מקרקעין, היטלי השבחה, תמא 38 ועוד..."