ככל והנזילה /רטיבות נובעת מדירתם של השכנים מלמעלה אזי יש להם אחריות לנזקים שנגרמים לדירתכם, אני מציע כי תפנו אל השכנים למעלה בכתב ותדרשו מהם לתקן באופן מיידי את הנזילות ותדרשו גם במכתב פיצוי על הנזקים שנגרמו לכם. ככל והדבר לא יסתייע הנכם רשאים להגיש תביעה משפטית לערכאה המוסמכת.
מדובר בגריפת מים מלוכלכים (ספונג'ה) מחוץ לתחומי הדירה המדוברת לתחום חדר המדרגות, שהוא המרחב המשותף, ביודעין ובכוונה תחילה.
האם ניתן למנוע את הדבר באמצעות עו"ד שרק יכתוב למעני מכתב אזהרה כנגד הדייר ו/או בעל הבית שלא מטפל בהפרה היסודית של חוזה השכירות בינו לבין הדייר?
ניתן לבקש מעו"ד שיכתוב מכתב לדייר ו/או לבעל הדירה ויבקש מהם להפסיק את המנהג הזה וכן ניתן להעביר החלטה באסיפת בעלי הדירות בעניין.
מאחר ומדובר בבניין בדרום תל אביב... "מצאת לך" מי שיארגן אסיפת בעלי דירות, מה שמעניין אותם זה הממון שלהם וההכנסה שלהם מהעניין, במידה והמנהג הנוראי הזה לא ייפסק, אני מתעתד לפגוע בפרנסתם וממונם באופן חוקי גרידא!
הקלד את תגובתך
"משרד מ.חיימוב מתמחים בתחום המקרקעין הכולל עסקאות מכר ורכישה, מיסוי מקרקעין, היטלי השבחה, תמא 38 ועוד..."
מתמחה במשפט אזרחי ומסחרי, חוזים, תביעות כספיות, עסקים וחברות, ייעוץ משפטי ליזמים וסטארטאפים, דיני אינטרנט, צוואות וירושות.
שותף מייסד במשרד גרופל-כהן, עורכי דין, משרד בוטיק בעל ניסיון רב בדיני מקרקעין, משפט מסחרי, צוואות וירושות וליטיגציה אזרחית ומסחרית.
מייסדת ושותפה בחברת עו"ד דרדיק פלם מימן ומתמחה בתחום המקרקעין, על ענפיו. בעלת ניסיון רב בכל הנוגע לבתים משתפים, לרבות בייצוג בתביעות שעניינן נציגות בית משותף, בעלות, שימוש וכו' ומשמשת כמייצגת מטעם האגודה לתרבות הדיור.