ראשית ניתן לפנות ללשכה לסיוע משפטי לפי אזור מגוריך על מנת לקבל עו"ד מטעם המדינה. מדובר על עו"ד עם ניסיון של מינימום 5 שנים כך שלא מדובר על "חתול בשק" ובטח זה יותר ממה שיש לה כיום.
שנית, חשוב להבין כי לאחר גירושין אמך לא תצליח להיות זכאית לקבל את קצבת השארים שלו שכן מדובר על קצבה המשתלמת לילד תלוי עד גיל 18 ולבת/ן זוג ובמקרה שלך-אמך.
שלישית, הייתי מציעה לפנות לייעוץ על מנת להבין מה היא יכולה לעשות כדי שלא לפגוע בזכויותיה ומנגד לקנות לעצמה מעט שקט בשנותיה האחרונות ובגילה.
בהצלחה
חיה לזר נוטקין, משרד עו"ד וגישור
פלאוט 10, פארק המדע, רחובות
"מתמחה בתחום הגירושין והגישור, ועוסק בין היתר בתיקים בעלי מורכבות משפטית גבוהה, בסבלנות רבה, זמינות ושקיפות מלאה בכל צעד וצעד בדרך..."
משרד עורכת הדין ריקי אופק מציע שירותי משרד בתחומים של -פשיטות רגל ייצוג חייבים,פירוקי חברות,דיני משפחה ודיני עיזבונות.
"אני מאמינה כי יש להתחיל טיפול בתיק משפטי בתחום דיני המשפחה על ידי למידה ובניית אסטרטגיה שמתאימה לאותו לקוח ולאותו מקרה"
"ליווי לכל אורך ההליך המשפטי אל מול הגורמים הרלוונטיים תוך דגש על מתן יחס אישי ומקצועי..."
"מתמחה בדיני משפחה בכלל ובהליכי גירושין בפרט. מוזמנים לשוחח עימי לקבלת האסטרטגיה המשפטית הנכונה עבורכם...".
