שלום רב.
לא ציינת מה נקבע בחוזה השכירות בהקשר זה.
בחוזה השכירות כתוב:
המשכירים יהיו אחראים לתיקון כל נזק ו.או קלקול שיתגלה במעטפת המושכר ו.או בתוך קירותיו תקרתו תחת רצפת המושכר למערכות בקירות התקרות הרצפות לרבות מערכת החשמל והמים הגז המזגנים גוג החשמל.... הנובע מבלאי סביר.
כמו כן כתוב
השוכרים יישאו במיסי הארנונה לעיריה, והחל מתקופת השכירות יחולו וישולמו על ידי השוכרים כל החשבונות השוטפים לרבות מין חשמל נקיון גז וכו...
מעבר לזה לא כתוב משהו אחר בנושאים אלו.
על איזה בסיס את מחויבת?
אנחנו משלמות קבוע לפי 30 קו"ב מים כשבפועל אנחנו משתמשות בערך ב14, אנחנו מתחלקות שווה בשווה לכל הבניין בחלוקת המים במקום לשלם על מה שהשתמשנו בפועל. אם זו השאלה
החיוב שלך כלפי העירייה - הוא קבוע?
סכום הקנס על נכס ללא מד מים הוא קבוע. החיוב בהתאם לשימוש של כל הדיירים במים ומתחלק שווה בשווה בין כולנו כל פעם, רק שזה יוצא יותר ממה שאנחנו משתמשות בפועל ולכן אנחנו משלמות יותר.
בהנחה ולא ידעת שכך הם פני הדברים, יש לך טענה לא רעה כנגד בעל הבית.
"ליווי לכל אורך ההליך המשפטי אל מול הגורמים הרלוונטיים תוך דגש על מתן יחס אישי ומקצועי..."
"גרפולוגית משפטית מוסמכת מטעם האגודה הישראלית לגרפולוגיה המשמשת כעדה מטעם בית המשפט..."
שותף מייסד במשרד גרופל-כהן, עורכי דין, משרד בוטיק בעל ניסיון רב בדיני מקרקעין, משפט מסחרי, צוואות וירושות וליטיגציה אזרחית ומסחרית.
"הניסיון המקצועי שלי יחסוך לכם מס.."
מייסדת ושותפה בחברת עו"ד דרדיק פלם מימן ומתמחה בתחום המקרקעין, על ענפיו. בעלת ניסיון רב בכל הנוגע לבתים משתפים, לרבות בייצוג בתביעות שעניינן נציגות בית משותף, בעלות, שימוש וכו' ומשמשת כמייצגת מטעם האגודה לתרבות הדיור.