היי,
ההמלצה היא הסכם ממון ולאשר אותו בבית המשפט על מנת שלא יהיה ספק וכן לערוך צוואה כתובה שמבהיר מי היורשים בפני עורך דין שכן היא עלולה לשכנע אותו לכתוב צוואה חדשה שמוריש הכל לה או צוואה בעל פה בפני 2 עדים שמוריש הכל לה ואז תיקלעו לסכסוך משפטי ארוך.
מבחינת הפסיקה ידועים בציבור מצריך "משק בית משותף" שלא מתקיים לעת עתה אז התנאי זה לא מתקיים אך היא יכולה עדיין לטעון כי הייתה חזקת שיתוף ויש סיכוי גם שתעבור בקרוב לגור איתו וזה קצת מחשיד שהיא לא מוכנה לחתום על הסכם הממון שיכול ויהיו תביעות בעתיד בעניין הרכוש.
להמשך ייעוץ מומלץ ליצור עמי קשר בנייד: 052-5407233.
עו"ד אביב סטרול מנהל פורום משפחה.
תודה רבה על תשובתך! במידה והיא מסרבת בתוקף להסכם ממון יש משהו נוסף שניתן לעשות? בנוסף סבא שלי אינו יודע קרוא וכתוב במידה והיא החתימה אותו על צוואה ניתן לדעת מכך? והאם יש משהו לעשות בנידון?
והאם כדאי שאחד מילדיו ימונה כאפוטרופוס עליו?
כשרות לזכויות ולחובות
1. כל אדם כשר לזכויות ולחובות מגמר לידתו ועד מותו.
כשרות לפעולות משפטיות
2. כל אדם כשר לפעולות משפטיות, זולת אם נשללה או הוגבלה כשרות זו בחוק או בפסק דין של בית משפט.
מינוי אפוטרופוס ייעשה רק במצב בו שוכנע ביהמ”ש, כי אין באפשרות האדם לנהל את ענייניו וטובתו מחייבת מינוי אפוטרופוס עליו. זיקנה ו/או אינו יודע קרוא וכתוב אינה עילה למינוי אפוטרופוס אלא מצב בריאותי/ קוגניטיבי שאינו מאפשר לנהל את ענייניו נתמכת במסמכים רפואיים/פסיכיאטריים.
"ניסיון עשיר בטיפול וייצוג בתחום דיני המשפחה והגירושין, ברגישות ובמקצועיות חסרת פשרות..."
מנהל משרד התחום דיני משפחה , הסכמי ממון , הסכמי גירושין מורכבים , ירושות צוואות ועוד. צוות המשרד ישמח להעניק ייעוץ וליווי מקצועי בכל שלבי התהליך
"הניסיון המקצועי שלי יחסוך לכם מס.."
"גרפולוגית משפטית מוסמכת מטעם האגודה הישראלית לגרפולוגיה המשמשת כעדה מטעם בית המשפט..."
"אני מאמינה כי יש להתחיל טיפול בתיק משפטי בתחום דיני המשפחה על ידי למידה ובניית אסטרטגיה שמתאימה לאותו לקוח ולאותו מקרה"
עו"ד אמיר שי המתמחה בהליכי משמורת משותפת, בסקירה מרתקת על הקונפליקט המתעורר עקב משמורת במשפחות בהם ההורים אינם מסתדרים ביניהם.