החוק לתיקון דיני משפחה (מזונות), התשי”ט – 1959, קובע כי אב יחוב במזונות ילדיו הבגירים וזאת כאשר יש לאב יכולת כלכלית לזון את הילד הבגיר והילד הבגיר אינו יכול לעבוד ולספק צרכיו כפי שיכול במקרה הזה כי לומד לעתודה צבאית שהיא בעצם לימודים טרום צבאיים.
החיוב במזונות יהיה בין שליש לבין מלוא סכום המזונות שנפסק עד גיל 18 שנים המבחן הוא יכולת הכלכלית של האב לזון את הבן ויכולת הכלכלית של הבן הבגיר לזון את עצמו.
בברכה,
עו"ד אביב סטרול מנהל פורום משפחה.
לתיאום פגישת ייעוץ ניתן לפנות בנייד: 052-5407233.
"המשרד מציע פתרונות משפטיים ברמה גבוהה, תוך התאמה מלאה לצרכיו של הלקוח ובהתאם לנסיבות המקרה..."
"אני מאמינה כי יש להתחיל טיפול בתיק משפטי בתחום דיני המשפחה על ידי למידה ובניית אסטרטגיה שמתאימה לאותו לקוח ולאותו מקרה"
"ליווי לכל אורך ההליך המשפטי אל מול הגורמים הרלוונטיים תוך דגש על מתן יחס אישי ומקצועי..."
"ניסיון עשיר בטיפול וייצוג בתחום דיני המשפחה והגירושין, ברגישות ובמקצועיות חסרת פשרות..."
מתמחה במשפט אזרחי ומסחרי, חוזים, תביעות כספיות, עסקים וחברות, ייעוץ משפטי ליזמים וסטארטאפים, דיני אינטרנט, צוואות וירושות.
עו"ד אמיר שי המתמחה בהליכי משמורת משותפת, בסקירה מרתקת על הקונפליקט המתעורר עקב משמורת במשפחות בהם ההורים אינם מסתדרים ביניהם.
