אילנה שלום רב.
חסרים פרטים לשאלתך -"לקיחת" הבנות לארוחת שישי אצל הסבתא על ידי האב הייתה חלק מהסדרי שהות קבועה בין האב לבנותיו מכוח החלטה/פסק דין? או שהיה זה "סידור" וולונטארי של רצון טוב בין הצדדים?; האם יש הליך משפטי תלוי ועומד בין הצדדים או שהם פרודים ממקום שהוא עזב את הבית?; האם יש הליך "פתוח" בעניין מזונות ומשמורת או רק תביעת גירושין שהוגשה לבית הדין הרבני??
לענייננו, אם האישה והילדים מצויים במסגרת מוגנת והוא קיבל על כך הודעה מעו"ס בקהילה אז הדרך היחידה לפגוש את הילדים היא באמצעות בקשה מתאימה לבית המשפט או בית הדין (גם אם אין הליך תלוי ועומד) במסגרתו תמונה עו"ס לסדרי דין או יחידת הסיוע לבחינת חידוש המפגשים בין האב לבנותיו.
אני מבין שאין רקע של אלימות או אינדיקציה למסוכנות אך לצערי אין לכך משמעות מידית ובשלב זה.
אם האישה במעון לנשים או במסגרת אחרת די בכך כדי לייצר הפרדה לפיכך קמה החובה לייצר מתווה מוסדר של מפגשים בלתי תלויים ולא מדובר בלהעלים את הקטינות (במקרים כאלה בדר"כ יש המלצה של עו"ס והגנה מוקנית על פי חוק).
לתשומת לבך, יש חשיבות גדולה לבצע מהלך זה במהירות וביעילות.
לפגישת ייעוץ ניתן להתקשר לנייד: 052-5407233
מנהל משרד התחום דיני משפחה , הסכמי ממון , הסכמי גירושין מורכבים , ירושות צוואות ועוד. צוות המשרד ישמח להעניק ייעוץ וליווי מקצועי בכל שלבי התהליך
"ניסיון עשיר בטיפול וייצוג בתחום דיני המשפחה והגירושין, ברגישות ובמקצועיות חסרת פשרות..."
"המשרד מציע פתרונות משפטיים ברמה גבוהה, תוך התאמה מלאה לצרכיו של הלקוח ובהתאם לנסיבות המקרה..."
"מתמחה בדיני משפחה בכלל ובהליכי גירושין בפרט. מוזמנים לשוחח עימי לקבלת האסטרטגיה המשפטית הנכונה עבורכם...".
"הניסיון המקצועי שלי יחסוך לכם מס.."
עו"ד אמיר שי המתמחה בהליכי משמורת משותפת, בסקירה מרתקת על הקונפליקט המתעורר עקב משמורת במשפחות בהם ההורים אינם מסתדרים ביניהם.