היי,
על פניו קיימת עילה לתבוע את האפוטרופוס בשם הבעל ולהגיש תביעה לסעד הצהרתי של ידועים בציבור על הדירה ועל כל הרכוש כמו כן יש להגיש תביעה לאיזון משאבים ופירוק שיתוף של הדירה.
עלי לקרוא את הסכם הממון שכן לטענתך ישנה הפרת של ההסכם ויכול וההסכם לא קוים וניתן לבטלו. כמו כן, ניתן לטעון שהצדדים לא התנהלו כאילו הסכם הממון מתקיים על לשונו ולראיה לא נפתח חשבון בנק משותף כפי שהסכם הממון קבע.
עו"ד אביב סטרול מנהל פורום משפחה .
לקביעת פגישה במשרד ניתן להתקשר לנייד: 052-5407233
מתמחה במשפט אזרחי ומסחרי, חוזים, תביעות כספיות, עסקים וחברות, ייעוץ משפטי ליזמים וסטארטאפים, דיני אינטרנט, צוואות וירושות.
משרד עורכת הדין ריקי אופק מציע שירותי משרד בתחומים של -פשיטות רגל ייצוג חייבים,פירוקי חברות,דיני משפחה ודיני עיזבונות.
מנהל משרד התחום דיני משפחה , הסכמי ממון , הסכמי גירושין מורכבים , ירושות צוואות ועוד. צוות המשרד ישמח להעניק ייעוץ וליווי מקצועי בכל שלבי התהליך
"אני מאמינה כי יש להתחיל טיפול בתיק משפטי בתחום דיני המשפחה על ידי למידה ובניית אסטרטגיה שמתאימה לאותו לקוח ולאותו מקרה"
"ניסיון עשיר בטיפול וייצוג בתחום דיני המשפחה והגירושין, ברגישות ובמקצועיות חסרת פשרות..."
עו"ד אמיר שי המתמחה בהליכי משמורת משותפת, בסקירה מרתקת על הקונפליקט המתעורר עקב משמורת במשפחות בהם ההורים אינם מסתדרים ביניהם.