היי אביב, ציינתה שאתה בגיל 50,, לא צינת עד איזה גיל הוא התעלל בך , ומתי נחתם בניכם ההסכם ב"פ. בעיקרון הסכמי נדל"ן לסוגיו צריכים לערוך בכתב. אבל יתכן שאתם כרתתם אותו בתקיעת כף. צריך לבדוק ממתי חל החוק שקובע שצריך להיות בכתב. אם זה היה לפני אזיי זה צעד ראשון לטובתך. לגבי חוק ההתישנות - במקרקעין שלא כמו הרגיל 7 שנים ישנם שני סוגים, תצטרך לבדוק .1. התישנות אחרי 15 שנים . 2. 25 שנה.
אז הכל תלוי בתאריכים. אולם ישנו משתנה נוסף שיכול להשפיע בבית הדין למשפחה, שההסכם נערך בין אבא לבן, שגורם האמון יכול לשחק תפקיד לא קטן. יתכן אף שהיתה בפעולת אביך התנהגות במחשבה זדון ומחשבה פלילית מלכתחילה. הוא שיקר והונה אותך תוך שהוא משתמש באמון שלך בו ,כדי להשתיקך.לגבי ההתעללות שכדבריך נעשתה .כלומר יש במקרה שלך מספר אלמנטים שאם מחברים אותם נכון ומוכיחים אפילו חלק מהם, תוכל לזכות במה שמגיע לך. אני לא עו"ד אך יש לי קצת נסיון.. בכל מקרה תפנה לעו"ד טוב בדיני נזיקין ואפילו תציע לו דמי הצלחה גבוהים. אם הוא יקבל את הנתונים ויסכים, אזי אני מאחל לך הצלחה כי אתה בדרך הנכונה. בכל מקרה על פי האמור על תוותר. אביך הבטיח לך שוחד רק שתסתום את הפה, מבלי שהייתה לו כוונה לממשו. בחוק יש הרבה סעיפים המתיחסים לכך אפילו אם חלה התישנות. רק שואל אותך שאלה 1 במהלך כל אותם שנים , למה לא החתמתה אותו אפילו בקצרה על מסמך שמסדיר את ההתקשרות בניכם. מאחל לך הצלחה רבה כי מגיעה לך. דבר אחרון הינו הפגיעה בנפש שנגרמה לך, והאם ישנן השלכות לכך. רוצה לומר שאם הצדק עמך לך על כל הקופה, זכותך לדעתי גם להתלונן עליו גם כיום - פוסט טראומה מאוחרת, שנדלקה כתוצאה מבגידתו בך שוב וניצולו את היחסי סמכות והורות. לך על זה בהצלחה. הצדק לרוב מנצח גם אם לוקח לו זמן.
בברכה דרור
"בכל יום ביומו, אני נלחם את מלחמתו של האזרח הפשוט כנגד תאגידי הביטוח והגופים הרפואיים הגדולים. המפתח להצלחה שלי - מאבק עיקש ללא פשרות, יושרה והגינות..."
"מייצגת נפגעים בתחום נזקי גוף לרבות תאונות דרכים, תאונות עבודה ונפילות ברשות הרבים..."
"לוחמת על זכויות לקוחותיי ללא פשרות, כאשר לנגד עיני כל העת טובתם האישית בלבד..."
"נגרם לך נזק עקב רשלנות רפואית ? משרדי דוגל ביחס אישי ומעניק שירותים משפטיים בתחומים הנזיקין והביטוח..."
"משרדנו שם לו למטרה להעניק לכל אחד מלקוחותיו שירות נאות, יחס אישי, ואת מלוא תשומת הלב הראויה..."
מה עושה צעיר שנפגע בתאונת דרכים וקיבל הפסדי השתכרות באופן מקופח? עו״ד אהרון שטכלברג מספר על מקרה וכיצד הצליח לפסוק פיצויים גבוהים יותר לטובת הנפגע