סגור

מצא עורך דין :

קטגוריה
תחום עיסוק
בחר איזור
בחר עיר

שאלו עו"ד על עורכי דין(2,443)

שאל בפורום עורכי דין

מענה משפטי מקצועי ומהיר, קבלו תשובות בדוא”ל ללא עיכוב

גולש/ת יקר/ה,
פורום זה אינו מנוהל על ידי עורך דין – ולכן המענה יכול להתעכב מעט.


הנהלת האתר עושה את המירב לאתר עורך דין בתחום שישיב על שאלתך בהקדם.
עמכם הסליחה. מוזמנים לבדוק שנית בימים הקרובים

אם הינך עורך דין בתחום ומעוניין בניהול הפורום – פנה עוד עכשיו בטלפון 03-6006646
או באמצעות טופס יצירת קשר ונשמח לעמוד לשירותך בהקדם

מנהל פורום עורכי דין

משה זוהר
איזור: מרכז
פקס:
טלפון: הצג טלפון

"מתמחה בליטיגציה אזרחית-מסחרית וייצוג בתביעות חוזים, נזיקין, בנקאות, חברות והוצאה לפועל...."

12/12/2021 19:02 חיים דמי אבטלה
עובד המועסק למעלה מ-3 שנים באותו מקום עבודה על בסיס עבודה שעתית בחוזה לשנה המתחדש אוטומטית ע"י המעסיק וברצונו להתפטר ממקום עבודתו. המעסיק מסרב לתת מכתב פיטורים בסיום תקופת החוזה כאשר העובד מבקש לסיים מרצונו את החוזה.

היה והעובד יעזוב את מקום עבודתו הנוכחי ויעבוד תקופה קצרה כמו חודש או חודשיים אצל מעסיק אחר שבסיומה יקבל מהמעסיק החדש מכתב פיטורים.

האם הוא יהיה זכאי לקבל דמי אבטלה כדין כל מפוטר והאם תקופת עבודתו אצל המעסיק הראשון תילקח בחשבון לצורך חישוב דמי האבטלה?

שלום חיים, ככל ששאלתך עוסקת בזכאות לקבלת דמי אבטלה, עליך לעיין באתר האינטרנט של לשכת התעסוקה ושל המוסד לביטוח לאומי, שם נמצאות התקנות והמדריכים הרלוונטיים.
בהצלחה

עורכי דין מובילים בפורום עורכי דין

עו"ד רן שפירא
עו"ד רן שפירא

"אמינות ומהימנות, יושרה, מקצועיות ומאבק בשיתוף פעולה מלא ושקוף עם לקוחותינו, הינם כללי ברזל של משרדנו..."

עו"פ גד בנט

"עריכת פטנט בצורה מקצועית, דורשת הבנה טכנית מקצועית ומעמיקה, לא פחות מחשיבה עסקית..."

עו"ד רפאל אלמוג
עו"ד רפאל אלמוג

"בכל יום ביומו, אני נלחם את מלחמתו של האזרח הפשוט כנגד תאגידי הביטוח והגופים הרפואיים הגדולים. המפתח להצלחה שלי - מאבק עיקש ללא פשרות, יושרה והגינות..."

יורם ליכטנשטיין
עו"ד יורם ליכטנשטיין

"משרד בוטיק חדשני ומקצועי המקפיד על שירות אישי והדוק. התמחות בדיני אינטרנט, טכנולוגיה, היי-טק, מחשבים וקניין רוחני מגוון... "

דרור הראל
עו"ד דרור הראל

מתמחה במשפט אזרחי ומסחרי, חוזים, תביעות כספיות, עסקים וחברות, ייעוץ משפטי ליזמים וסטארטאפים, דיני אינטרנט, צוואות וירושות.