שלום מרים, אמירה מעין זו שתיארת יכולה לעלות לכדי עבירת איומים. עבירת האיום מוגדר בחוק העונשין כמעשה שנועד על מנת ליצור הקנטה או הפחדה. התשובה לשאלה האם ניתן להגיש תלונה במשטרה- היא בהחלט כן. אך צריך לזכור כי התלונה תוביל לפתיחת חקירה, גביית עדויות ולבסוף אפשר גם שתוביל לאישום פלילי. באשר למדיניות הענישה בעבירות אלו- ובכן, היא משתנה בהתאם לנסיבות. במישור נוסף, ככל והאיומים ממשיכים, ניתן לפנות במקביל להליך של מניעת הטרדה מאיימת, במסגרתו ניתן לבקש צו להרחקת המאיים.
"תחום דיני התעבורה בדמי ובנפשי. אני משתדל להעניק טיפול אישי, מעמיק ומקצועי לכל לקוח ולקוח. הדבר ניכר בפריצות הדרך להן גרמתי בסוגיות מרכזיות בתחום ..."
"גרפולוגית משפטית מוסמכת מטעם האגודה הישראלית לגרפולוגיה המשמשת כעדה מטעם בית המשפט..."
"ניסיון כביר בייצוג מול מוסדות רשת המיסים והחקירה, בכל הערכאות השיפוטיות, בין השאר בעבירות צווארון לבן, מס וכלכליות ..."
"בכל תיק שבטיפולי בתחום המשפט הפלילי והתעבורה, אני עושה כל שביכולתי לייצג את לקוחותיי נאמנה. אני רואה בייצוג, עוד בשלב המקדמי בתיק, כגון בחקירה משטרתית, חשיבות רבה העשויה לצמצם נזקים"
בחור צעיר הוחזק במעצר והואשם בייבוא סם מסוכן מהודו ובהחזקת סמים שלא לצריכה עצמית. עיינו בתיק לדוגמה שנוהל עלי ידי עוה"ד, מנהל פורום משפט פלילי באתר.