הגנה מן הצדק אינה מוגדרת באופן מפורש ובמהלך השנים נתנו לה פרשנויות רבות. מאז 2007 היא מוגרדת בחוק כ"טענה מקדמית". בגל הנוגע לשאלתך, היה ובמשטרה חפצים לקבל את הראיות היום אזי צריך לשקול מה לתת להם והאם בכלל כדאי לתת. מדובר בשיקולים טקטיים ובקשת רחבה של אפשרויות והשלכות. היה וחלק מהראיות "הלך לאיבוד" ומדובר בתנאים אוביקטיביים אשר גרמו לכך בהחלט ניתן יהיה להעלות את הטענה בבית המשפט. ייתכן שהמקרה אף מקים טענה טובה של מחדלי חקירה ופגיעה ביכולת שלך להציג הגנה ראויה.
אתה מוזמן לפנות אליי להמשך קבלת ייעוץ אישי
עו"ד ערן צלניקר
"בכל תיק שבטיפולי בתחום המשפט הפלילי והתעבורה, אני עושה כל שביכולתי לייצג את לקוחותיי נאמנה. אני רואה בייצוג, עוד בשלב המקדמי בתיק, כגון בחקירה משטרתית, חשיבות רבה העשויה לצמצם נזקים"
"ניסיון כביר בייצוג מול מוסדות רשת המיסים והחקירה, בכל הערכאות השיפוטיות, בין השאר בעבירות צווארון לבן, מס וכלכליות ..."
"תחום דיני התעבורה בדמי ובנפשי. אני משתדל להעניק טיפול אישי, מעמיק ומקצועי לכל לקוח ולקוח. הדבר ניכר בפריצות הדרך להן גרמתי בסוגיות מרכזיות בתחום ..."
"גרפולוגית משפטית מוסמכת מטעם האגודה הישראלית לגרפולוגיה המשמשת כעדה מטעם בית המשפט..."
בחור צעיר הוחזק במעצר והואשם בייבוא סם מסוכן מהודו ובהחזקת סמים שלא לצריכה עצמית. עיינו בתיק לדוגמה שנוהל עלי ידי עוה"ד, מנהל פורום משפט פלילי באתר.