סגור

מצא עורך דין :

קטגוריה
תחום עיסוק
בחר איזור
בחר עיר

רשימת עורכי דין עבירות נוער באשדוד (1)

עבירות נוער הן עבירות שאותן ביצעו בני נוער, הנחשבים לקטינים, כאשר גיל האחריות הפלילית המינימאלי כיום בישראל הוא 12. כאשר מדובר בעבירות בגינן מתבצעת העמדה לדין מול בית המשפט, יש להיעזר בשירותיהם של עורכי דין לייצוג בעבירות נוער המתמחים בנושא ויכולים לעמוד לרשותו של הנאשם וגם לצד בני משפחתו. 

 
הגישה לעבירות נוער, בה נוקטת מערכת המשפט בישראל כמו בעולם כולו, היא גישה שיקומית ולכן אופציית הענישה החמורה היא רק במקרים בהם אין ברירה, ומוכח מעל לכל ספק כי השיקום לא יצלח. לכן, חלק מתפקידם של עורכי דין לייצוג בעבירות נוער הוא לשכנע את המערכת המשפטית שהקטין הנאשם ראוי לטיפול ושיקום ולהימנע מכל דרך ענישה בפן הפלילי. עורכי הדין בתחום מהווים את הכתובת המתאימה ביותר שאליה כדאי לפנות שכן הינם בעלי ניסיון רב והיכרות רבה עם הגופים השונים כגון שירות המבחן. הם מכירים את הסוגיות המשפטיות הרלוונטיות ומלווים את בני הנוער לאורך כל התהליך. 
 
באתר הבא תמצאו רשימה של עורכי דין שישמחו לעמוד לרשותכם ולסייע לכם במידת הצורך. חשוב לזכור שמדובר בחוויה לא פשוטה לבני הנוער ולמשפחה כולה, אולם יכולתם של עורכי דין אלה לעזור להם להתמודד עם כך, מקלה על התהליך תוך שאיפת כולם לעתיד טוב יותר עבור אותם בני נוער.
קרא עוד
  • רשימת עו"ד עבירות נוער
  • עו"ד שצפיתי בהם
  • עו"ד שסימנתי

סגור
שלח פניה לעו"ד עבירות נוער

    צור קשר עם עורכי דין בתחום עבירות נוער

  • עו"ד אלכסנדר ריבקין

    אלכסנדר ריבקין, עו"ד

    עו"ד המומחה למשפט פלילי ודיני התעבורה

    תחומי עיסוק: חנינה,כתב אישום,מעצר עד תום הליכים,עבירות נוער,רישום פלילי,שימוע

מאמרים אחרונים בנושא עבירות נוער

רצח על ידי ילד
רצח על ידי קטין- האם יש להקל בעונשו?

מהם לדעתכם השיקולים שעל בית המשפט לקחת לגבי קטין שרצח, האם לנסות להשיב אותו לדרך הישר? מה העונש הצפוי לאותו קטין מואשם? וכיצד בתי המשפט נוהגים להכריע במקרים אלו?

משפט פלילי לקטינים
דין ילד כדין בן נוער כדין מבוגר?

התייחסות ההליך הפלילי לעבירות המתרחשות על ידי ילדים וקטינים, ומה יש לחוק לומר על כך.

תקיפת קשישים

תקיפת קשישים - האם תופעה זמנית או קבועה ההולכת ומתדרדרת ? בימים אלה אנו עדים למסכת של אירועים מבישה, אשר מאלצת כל אחד ואחת מאיתנו לחשוב לאן נעלמה המצווה "והדרת פני זקן". אך לא פחות, מדוע חוששים שופטים לעשות שימוש בסמכות שהוקנתה להם לאחרונה בתיקון לחוק העונשין ?