על פניו ההתיישנות הינה 7 שנים. ישנם חריגים ולפי מה שנכתב לא נראה כי מתקיימים אך כמובן עדיף לבדוק ייעוץ פרטני.
שלום רב, יש מקום לבחון את כל הנתונים לרבות מה היה ידוע לרופא/ה ומה נבדק ובכל מקרה מהו הנזק שנגרם כתוצאה מהנושא שפגע עתידית בסיכויים.
על פניו החיסיון הרפואי של בנך אמור להיות חשוב לא רק לך אלא גם לבית המשפט. אני מניח שבית המשפט לא יאפשר פגיעה בזכויות הקטין אלא כמובן בנסיבות חריגות ככל שהוא חושב שהן קיימות.
צר לי לשמוע על המקרה.
על מנת לבדוק האם יש קשר בין הפטירה לבין התנהלות רפואית לא תקינה, צריך לראות את מלוא המסמכים הרפואיים ולהיוועץ במומחה מתאים.
קשה להבין בדיוק מהו הפענוח ומהי ההשלכה שלו. מציע ללכת למומחה לביצוע בירור ולאחר מכן לוודא את משמעות הדבר.
שלום רב,
על מנת לבחון האם מדובר באיחור באבחון שמהווה רשלנות צריך לראות את התלונות אל מול הפעולות בפועל. ככל וישנו איחור באבחון, ואותו איחור גם גרם לנזק בפועל, ניתן לשקול הליך משפטי. מציע לפנות להיוועצות פרטנית עם עו"ד בתחום.
בריאות שלמה!
אין לי יכולת לדעת מהיכן הגיע הנתונים לעוה"ד. צריך לברר כיצד אספה את התיעוד ואם הוא נעשה כדין על מנת לענות לשאלתך.
הטלת ביקורת על רופא אינה באופן ישיר מקנה עילת תביעה כנגדו. בסיסה יכול ויהיה אתי, או שירותי או אחר. על מנת שתתקיים עילת תביעה ברשלנות רפואית יש צורך לבחון את הנסיבות ולהחליט האם מדובר בסטייה מסטנדרט רפואה סביר.
טיפול נמדד בסבירותו בנסיבות העניין. אין כל חובת מגע ו/או חובה אחרת. כל דבר ונסיבותיו כאמור.
שאלה לא ברורה. בית חולים יכול למנות עו"ד לטיפול בתיק.
"בכל יום ביומו, אני נלחם את מלחמתו של האזרח הפשוט כנגד תאגידי הביטוח והגופים הרפואיים הגדולים. המפתח להצלחה שלי - מאבק עיקש ללא פשרות, יושרה והגינות..."
"דגש רב על השקט הנפשי והסוציאלי של כל לקוח ותיאום ציפיות מראש... "
"גרפולוגית משפטית מוסמכת מטעם האגודה הישראלית לגרפולוגיה המשמשת כעדה מטעם בית המשפט..."
סממנים רבים שהופיעו אצל החולה היו צריכים להדליק אצל הצוותים הרפואיים נורה אדומה, כי לחולה דלקת קרום המוח. למרבה הצער, מחלתה לא אובחנה והיא נפטרה. עו"ד רן שפירא, מנהל פורום רשלנות רפואית באתר, סוקר את המקרה.