שלום יגאל, אם אתם במהלך תביעת נזיקין מציע להיוועץ עם עוה"ד המטפל בכם. על פניו לא ניתן לקבל על אותו הנזק פיצוי נזיקי כפול. ככל ותבעתם את מלוא הנזק בגין רשלנות חברת הסאגווי ו/או גורם אחר, איני רואה מקום להגיש תביעה מקבילה נוספת על אותם נזקים.
יש לבחון את המקרה הספציפי. ישנן תרופות זהות בעיקרן שהחלפה ביניהן לא עולה לכדי רשלנות. אם במקרה נקודתי יש החלפת תרופה שעולה לכדי רשלנות ניתן לבחון את זה.
מתנצל אבל איני מבין מה השאלה.
עצם זה שלא רשם את האבחנה שוב היא לא רשלנות רפואית.
אני מניח שההפניה נעשתה על פי אינדיקציה קיימת. אם ישנה אינדיקציה לעוד בדיקה ניתן להפנות גם אליה. היעדר הסבר כל בדיקה אפשרית קיימת מבלי שיש אינדיקציה לגביה לא מהווה רשלנות.
לא ניתן לחשב פיצוי בצורה כזו. זה לא מקצועי. מציע שתפנה לעורך הדין שמייצג אותך על מנת שיבצע לך הערכה של סיכויים סיכונים ובהתאם הערכת פיצוי.
אין לי עו"ד ולא מדובר במקרה אמיתי, אלא בשאלה היפותטית שחשוב לי לדעת את התשובה לה. אודה לך אם בכל זאת תתן הערכה גסה של סדר גודל בשני המקרים הנ"ל. (עשרות אלפי ש"ח, מאות אלפי ש"ח, מיליונים...)
אין חישוב היפותטי במשפטים. כל מקרה לגופו. מצטער.
איני רואה כל קשר בין השאלה לבין רשלנות רפואית. העובדה כי הרופא חזר בטרם הספקת להתלבש היא ככל הנראה טעות אנוש שלו ואני מניח שהוא יצא ואפשר לך להשלים את החלפת הבגדים.
שמרו לי שפגיעה בכבוד ופרטיות המטופל היא רשלנות. אבל בעיקרון הרופא היה אמור להזהיר ולהודיע מתי הוא חוזר לחדר, והוא לא עידכן אותי, ונשאר בחדר עד שסיימתי
אני לא רואה בכך סיבה להתחיל בהליך משפטי כלשהו. זו כמובן דעתי האישית בלבד.
אמרו לה, מי אמר, שזה רשלנות רפואית! זה הרופא שבדק אותה! ובכלל לא קשור, העיקר לחפש להתלונן על רופא. עם חשיבה עקומה שלא באשמתה, מכניסים ואנשיים לראש לתבוע, והרמת הבנה מזה בכלל רשלנות, לא קיימת. ואז מקבלים כזו פניה. וגם שתיקנת אותה לעניין הפרטיות היא ממשיכה לשאול ולחפש, שמדובר בסך הכל בעניין של התלבשות וברופא שבדק אותה. זה הכל תוצאה של קמפיין מי טו me too, שנשים מעוותות את המציאות לחפש בעיות שלא קימות. התשובה שצריכה להנתן לדעתי. פעם הבאה תלכי לרופאה אישה וזהו. מסכנה ערבבו לה את הראש עם כל מיני זכויות וההבנה בו נאמר לא משהו, ככה נוצרות צרות לרופאים מכלום. אם הייתי רופא מקבל רק גברים.
זה פורום מקצועי והגולשים מצפים לתגובה עניינית של עורכי דין. זה לא משנה אם אתה עורך דין או לא, אינך אמור להתבטא
איני מבין מה ההבדל התהומי בין לקיחת פרוביוטיקה תוך כדי ארוחה או בבוקר. בכל מקרה, כך או כך, איני רואה בשאלתך כל עילת תביעה.
השאלה לא ברורה בעליל. זכויות המטופל לא נפגעות אלא על פי תנאי החוק וסייגיו.
שאלתך רלבנטית לשירות לקוחות ולא לרשלנות רפואית. יחד עם זאת, ההתנהלות נראית לי לא סבירה ומציעה לשוחח עם מנהל/ת רלבנטי במקום. בריאות שלמה.
"גרפולוגית משפטית מוסמכת מטעם האגודה הישראלית לגרפולוגיה המשמשת כעדה מטעם בית המשפט..."
"דגש רב על השקט הנפשי והסוציאלי של כל לקוח ותיאום ציפיות מראש... "
"בכל יום ביומו, אני נלחם את מלחמתו של האזרח הפשוט כנגד תאגידי הביטוח והגופים הרפואיים הגדולים. המפתח להצלחה שלי - מאבק עיקש ללא פשרות, יושרה והגינות..."
סממנים רבים שהופיעו אצל החולה היו צריכים להדליק אצל הצוותים הרפואיים נורה אדומה, כי לחולה דלקת קרום המוח. למרבה הצער, מחלתה לא אובחנה והיא נפטרה. עו"ד רן שפירא, מנהל פורום רשלנות רפואית באתר, סוקר את המקרה.